Kerstin Billioth och Kerstin Aderup (fd Strömberg)

Vi är två damer i våra bästa år. Vi älskar att leva och allt som gör livet glatt. Du finner oss ofta rödvinsdrickande på Folkoperan och vi åker gärna på dansresa till Cuba. Vi är fördomsfria.

söndag, april 05, 2009

Vårkänslor

Vilken fantastisk dag det var igår! Jag steg upp tidigt, öppnade balkongdörren, släppte in ljuset och solen och dansade african power dance i vardagsrummet i en och en halv timme. Sedan tog jag en härlig dusch i iskallt vatten och promenerade sedan på Djurgården i en timme. På kvällen satte jag mig på balkongen med ett glas rosé och insöp atmosfären, vårdofterna, kände dagens aktiviteter som en dov skön smärta i kroppen. Jag kände mig stark och full av hopp. Idag mår jag inte lika bra. Idag har jag träningsvärk och spänningshuvudvärk. Underbart är kort.

/Kerstin Billioth

Etiketter: ,

onsdag, april 01, 2009

Kerstin-saknad

Jag undrar hur det är med min vän och bloggkollega Kerstin Aderup? Hon var visst på tystläger igen och för en vecka sedan fick jag ett vykort från Tunisien. Hon skrev om män och tyger. Att hon köpt ett fantastiskt vackert tyg till mig. Jag hoppas att det är lila. Det är min favoritfärg.

/Kerstin Billioth