Kerstin Billioth och Kerstin Aderup (fd Strömberg)

Vi är två damer i våra bästa år. Vi älskar att leva och allt som gör livet glatt. Du finner oss ofta rödvinsdrickande på Folkoperan och vi åker gärna på dansresa till Cuba. Vi är fördomsfria.

tisdag, januari 27, 2009

Reslust

Jag längtar efter att resa. Kanske till Italien. Kanske med tåg. Vara en främling på ett tåg med obestämd destination. Låta mig raggas upp i restaurangvagnen av en man jag inte vet namnet på. Älska vilt i en sovkupé. Kliva av i en okänd stad i okänt land. Vandra längs en strand. Gå in barfota på ett museum och känna hur det kalla stengolvet smeker fotsulorna. Handla vykort som aldrig blir skickade. Dricka vin på karaff. Gå på en marknad och handla ett föremål jag inte förstår. Simma långsamt. Ta av skor och strumpor. Släcka törsten och fylla hålet som vintern borrar inuti mig.

/Kerstin Billioth

Etiketter:

tisdag, januari 13, 2009

Bredbandspojken

Jag har varit utan bredband! Plötsligt slutade allt att fungera. Idag ringde jag support-numret till Comhem. Jag fick tala med Mattias, en mycket trevlig gosse. Jag berättade om bloggen som han lovade att läsa så fort vi fått igång bredbandet. Mattias flickvän hade precis gjort slut så vi kom att tala en del om relationer. Jag förklarade att min separation från Hans fått mig att Börja Leva. Jag sa ”Nu är du fri, Mattias. Nu kan du ta reda på vem DU är. Nu kan du älska med någon utan att det betyder något”. Mattias sa att han bara legat med två tjejer. Han hade varit tillsammans med sin flickvän i fyra år. ”Det är dags att snygga till siffrorna!” sa jag. Mattias lät lite gladare på rösten när vi la på. Han hade vacker röst. Mjuk och manlig på samma gång. Kanske får jag prata med honom igen nästa gång bredbandet strular.

/Kerstin Billioth